Annettes Fothälsovård i Hammerö, Kungsbacka                    

Om mig

Född och uppvuxen i det lilla brukssamhället Skärblacka utanför Norrköping.

År 1978 gick jag ut som legitimerad sjuksköterska i Kalmar. Har erfarenhet som sjuksköterska från specialistområden inom neurologi i Lund 1 år, hud Sahlgrenska Gbg 1 år och ortopedi Sahlgrenska Gbg i 11 år.

Har under 18 år arbetat i personalledande ställning på företaget Navigare Medical Marketing Research AB som genomförde medicinska marknadsundersökningar. Där fick jag förmånen att coacha mina medarbetare till att uppnå goda resultat.

Utbildade mig år 2008 till Diplomerad coach.

År 2010 påbörjade jag en 1,5 årig utbildning till medicinsk fotvårdsterapeut vid KY-akademin i Göteborg. Det är en gedigen utbildning som innehåller mycket teoretiska kunskaper varvat med praktik.

Min praktik genomförde jag hos Brith Janson på Fotvalvet och hos Anna Lilienberg på diabetesmottagningen i Kungsbacka, som båda i stor grad har bidragit till mitt praktiska kunnande.

Jag är medlem i Sveriges Fotterapeuter, där alla medlemmar har genomgått en godkänd utbildning för fotterapeuter och har därtill en behandlingsskadeförsäkring för patientens trygghet.

Min lokal och verksamhet är godkänd av Miljö- och Hälsoskydd i Kungsbacka och jag följer deras rekommenderade hygienregler.

Som person sägs det att jag har empati, är positiv, noggrann, lugn och lyhörd och kanske lite envis.

Telefon:0763-165180